• DESPRE
    NOI

  • facem s-a născut în primăvara anului 2018 din dorința sinceră a 4 tineri târgumureșeni de a diversifica paleta de evenimente culturale din orașul în care au crescut. Au început prin conceptualizarea și organizarea a mai multor evenimente, iar cu timpul întreaga lor viziune s-a cristalizat în jurul a 3 proiecte de suflet: Zacusca de Artă, Muzică în Perimetru și Teatru în fața Blocului.

  • Echipa facem se ghidează după valori precum originalitate, loialitate și prietenie, iar scopul ei principal este de a crea evenimente culturale inedite care să aducă un plus de valoare comunității.

  • La 4 ani de la înființare, echipa facem este mândră să spună că a reușit să bucure peste 3000 de târgumureșeni prin evenimentele create special pentru ei.

  • Mare a mai fost bucuria când în jurul celor 4 tineri s-au adunat și alții la fel de ambițioși și entuziaști, hotărâți să crească alături de echipa originală.

  • facem își dorește să aducă un nou suflu de energie artistică pentru Târgu Mureș. E o dorință mare, poate puțin ambiguă, însă e dorința care ține echipa în priză și care o face să continue să creadă în potențialul orașului.

DESPRE NOI

facem s-a născut în primăvara anului 2018 din dorința sinceră a 4 tineri târgumureșeni de a diversifica paleta de evenimente culturale din orașul în care au crescut. Au început prin conceptualizarea și organizarea a mai multor evenimente, iar cu timpul întreaga lor viziune s-a cristalizat în jurul a 3 proiecte de suflet: Zacusca de Artă, Muzică în Perimetru și Teatru în fața Blocului.

Echipa facem se ghidează după valori precum originalitate, loialitate și prietenie, iar scopul ei principal este de a crea evenimente culturale inedite care să aducă un plus de valoare comunității.

La 4 ani de la înființare, echipa facem este mândră să spună că a reușit să bucure peste 3000 de târgumureșeni prin evenimentele create special pentru ei.

Mare a mai fost bucuria când în jurul celor 4 tineri s-au adunat și alții la fel de ambițioși și entuziaști, hotărâți să crească alături de echipa originală.

facem își dorește să aducă un nou suflu de energie artistică pentru Târgu Mureș. E o dorință mare, poate puțin ambiguă, însă e dorința care ține echipa în priză și care o face să continue să creadă în potențialul orașului.