PROIECTE

Scopul proiectelor facem este de a anima
scena culturală târgumureșeană.

Zacusca de Artă

Zacusca_de_Arta_21_Bereczky_Sandor_web-7916
Zacusca_de_Arta_21_Bereczky_Sandor_web-7891 (1)
Zacusca_de_Arta_21_Bereczky_Sandor_web-7763
Zacusca_de_Arta_21_Bereczky_Sandor_web-8311
Zacusca_de_Arta_21_Metz_Balazs_web-5249
Zacusca_de_Arta_21_Bereczky_Sandor_web-8110

Muzică bună, teatru, performance stradal, street art, expoziții de pictură și fotografie - cam acestea sunt ingredientele pentru un festival plin de culoare precum Zacusca de Artă.

De 4 ediții, evenimentul nostru reunește iubitorii de artă și frumos în jurul aceluiași sentiment de eliberare prin artă. Pentru că noi credem că cele mai frumoase lucruri în viață nu sunt cele pe care le vedem sau auzim, ci sunt cele pe care le simțim.

Zacusca de Artă este un festival cu tradiție în Târgu Mureș. Prima ediție a avut loc în primăvara lui 2017, iar de atunci și până în prezent am ales să colaborăm cu producători locali și să implicăm comunitatea locală în organizarea festivalului. Mereu am făcut orașul să vibreze.

Muzică în Perimetru

Proiecte
Proiecte
Proiecte
Proiecte
Proiecte
Proiecte

La cât este de valoroasă, se vorbește prea puțin despre bogăția arhitecturală a orașului Târgu Mureș, așa că ne-am suflecat mânecile și am creat Muzică în Perimetru.

Conceptul acestui eveniment reunește o serie de concerte energice care să anime instituțiile cu încărcătură istorică și, în final, întregul oraș. Atmosfera pe care o creează acest eveniment este menită să încânte publicul atât auditiv, cât și vizual prin iluminarea arhitecturală personalizată a zidurilor clădirilor alese.

Acesta e felul în care ne dorim să atragem atenția asupra potențialului turistic al unor clădiri de patrimoniu mai puțin promovate din județul Mureș - prin manifestare artistică de cea mai înaltă calitate!

Teatru În Fața Blocului

BSS_2028
BSS_4894 (1)
BSS_6949
BSS_2719
BSS_5053
BSS_4916

Teatrul nu există doar între patru pereți, teatrul nu trebuie să fie exclusivist, teatrul e pentru toată lumea, teatrul bucură, educă și schimbă feluri de a fi. Iar din acest crez s-a născut Teatru în Fața Blocului.

Teatrul e flexibil, teatrul reflectă viața societății, teatrul distruge bariere, adună oamenii la un loc și vindecă răni sociale. Magia teatrului ajunge prea greu la cei mulți, așa că ne-am gândit: ce-ar fi să ducem noi teatrul la ei?

Teatru în Fața Blocului este un proiect care își dorește să ușureze accesul la teatru pentru întreaga comunitate, reprezentațiile piesei de teatru având loc în fiecare cartier al orașului. Prima ediție a fost în în 2020, iar proiectul și-a atins obiectivul de a accesibiliza cultura încă de la început.